Martine Voet, gespecialiseerde energetische massages in Waregem

Een behandeling op maat? Maak een afspraak bij Martine Voet!

Online afspraken

Massages die op uw lijf geschreven zijn

Als ervaren masseuse help ik u door middel van massage dichter bij uzelf te komen. Als nieuwe klant moet u altijd eerst een intakeformulier invullen, zodat het duidelijk is wat u precies verlangt van uw massage. Ik bied u een ruime waaier aan massages aan, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en werking.

De verschillende massages

Bekijk zeker de prijslijst!

- Voetreflexologie 

Een specifieke behandelmethode die klachten over het hele lichaam bestrijdt door middel van voetmassage. (maximum 45 minuten). Ook craniosacrale voetreflexologie (15 minuten) en een combinatie van de twee (60 minuten) is mogelijk. Voetreflexologie bewerkt de reflexpunten in uw voeten, die in contact staan met organen en lichaamsdelen. Het bevordert het zelfherstellende systeem, de bloedcirculatie en de energiecirculatie. Een eeuwenoude techniek met mooie resultaten bij onder meer darmklachten, buikpijn en duizeligheid, en bij nog veel meer!

- Rugmassage 

De intuïtieve rugmassage (35 minuten) brengt u ontspanning. Ik werk alle blokkades en spanningen weg. Perfect voor mensen met veel stress. Vermeld voor dit type massage zeker eventuele medische problemen of medicatie die u gebruikt! 

- Zwangerschapsmassage 

Een intuïtieve massage, aangepast aan de noden van de zwangere vrouw (maximum 65 minuten).

- Massages voor kinderen 

Kinderen kunnen genieten van aangepaste behandelingen op maat van hun lichaam. Voetreflexologie tot 14 jaar, Dorn-therapie en Breuss-massage behoren tot het aanbod. 

- Arrangementen 

Elke massage kan met een andere massage samengevoegd worden binnen een arrangement.

rug massages

Wilt u meer weten? Neem dan nu contact op met Martine Voet!