Martine Voet in Waregem: rust en vrede door middel van innerlijke kracht

Spirituele kracht en energie waardoor u kunt groeien, maak nu een afspraak!

Online afspraken
Martine Voet

Inspiratie om u beter te voelen en te groeien

Ik bekijk en analyseer de wereld altijd positief, wat er ook gebeurt. Voelen, dingen weten zonder woorden, dat is de spirituele kracht die ik bezit. Daarmee inspireer ik u om te groeien en te veranderen. Zodat u zich beter in uw vel voelt en een hoger niveau van inzicht bereikt.

Kracht geeft energie 

Mijn handen herbergen kracht en energie, ze brengen rust, ontspanning en verlichting teweeg. Samen met mij wordt u zich bewust van uw lichaam en de wereld rondom u. Soms zit de wijsheid in woorden verborgen, soms in een aanraking. Door te luisteren, door Touch of Matrix®, therapeutische behandelingen of massages te bieden, verhoog ik uw welzijn en breng ik uw kracht en energie op peil. Meer nog: door u te helpen, krijg ik zelf energie. Alles wat ik doe, doe ik met hart en ziel. Ik wend al mijn talenten en gaven aan om u te ondersteunen. Zodat u kunt herstellen, leven en groeien zonder grenzen.


Echte wijsheid en vrijheid 

Ik ga op weg met u, zodat u het moment leert aanvaarden. Dat is de weg naar vrijheid. Vrij in het lichaam, vrij in de geest. Mentaal en spiritueel leven in het nu, dat is échte wijsheid. Er moet niets wanneer u op mij vertrouwt. Kunnen en mogen staan altijd centraal. Het is mijn doel om u bewust te laten worden van wie u bent, wat u voelt en wat u wilt. 


Enkele lovende woorden van mijn klanten

 “Enkele woorden die bij me opkomen: verbazend, energie, ontspannen, opgelucht, herboren, vol inzicht, zelfliefde, vol vertrouwen en zelfvertrouwen, connectie. Warmte, licht, liefde, ontwikkeling, groei, wijsheid en dankbaarheid.” 


Ik kom ontspannen en herboren naar buiten. Jij hebt superhanden en een luisterend oor voor ons.

Mijn reis als ondernemer

Ik weet zelf wat het is om met moeite het leven te trotseren. Ook ik werd geconfronteerd met depressie, ziekte en langdurige opnames. Iemand gaf me kracht, deed me terug de zin van het leven ontdekken en zette me op pad naar waar ik vandaag sta. 

In september 2009 besliste ik om mijn zaak Relaxotopia te starten, als massagetherapeut voor Zweedse massages en voetreflexologie. Ik ontwikkelde mijn talenten en gaven steeds verder, ook door middel van opleidingen. 

Daarnaast verdiepte ik me in ervaringswerk binnen de psychiatrie. In de zomer van 2017 startte ik de opleiding van Touch of Matrix®. Kracht, energie en positiviteit staan sindsdien centraal. Vandaag komt u terecht bij een massagetherapeute die zelfzorg koppelt aan de beste behandeling voor u.

Wilt u me leren kennen? Boek dan nu uw afspraak!