top of page

Belevenisreis met Martine Voet uit Waregem.

Interesse of graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op!

WAT IS BELEVENISREIS

Belevenisreis is een andere verwoording voor in retreate gaan.

In retreate gaan is je terugtrekken op een plek veelal omringd door prachtige natuur. Om tot jezelf te komen. Je neemt afstand van je werk, partner, verplichtingen en dagelijkse afleidingen, om rust in je hoofd en lichaam te vinden en volledig te kunnen ontspannen, zodat er ruimte ontstaat om het oude los te laten.

JEZELF TERUGTREKKEN

De vertaling van het woord retreat vanuit het Engels is retraite in het Nederlands. Retreate betekent letterlijk ‘terugtrekken’ of ‘afzonderen’. Wanneer je een plek in de schaduw onder de boom vindt, is dat bijvoorbeeld de perfecte retraite voor jou om te ontsnappen aan de zon. Al van oudsher gingen soldaten in retraite. Zo trokken de soldaten zich terug wanneer ze een nederlaag hadden te verwerken, om hun wonden te likken en moed te verzamelen voor een nieuwe strijd. Als je erover nadenkt is dit eigenlijk een heel natuurlijk verloop.

LETTING GO OF THE OLD

Tegenwoordig trekken we nog steeds ten strijde. Het gaat nu vaak om de innerlijk strijd. De strijd die je voert tegen een eindeloze gedachtestroom of emoties die je ervaart zoals verdriet door gebeurtenissen uit het verleden of angst en onzekerheid over de toekomst.

In retraite gaan en jezelf even terugtrekken om deze strijd te laten voor wat het is en in alle rust te kunnen genieten en ontspannen, is iets wat we eigenlijk te weinig doen. Terwijl dat heel gezond is en we het hard nodig hebben, evenals bovengenoemde soldaten.

Overzicht aankomende belevenisreis

 

Retreat "Shake it Off"

van 13 tot en met 15 oktober 2023

 

Shake it Off and Be Yourself

transformeer via TRE® en Toch Of Matrix®

'Finca Vrij' Sharendijke, Nederland

flyers

Volg mij op Instagram

Volg mij op YouTube

Martine Voet

NEEM NU CONTACT OP MET MARTINE VOET IN WAREGEM!

bottom of page